Asociace muzeí a galerií v České republice

Asociace muzeí a galerií ČR
8. 1. 2024

Kalendárium akcí v roce 2024

Podklady pro web AMG

 

Formuláře Kalendárium akcí / Kalendárium akcí – Online aktivity / Kalendárium akcí – Muzea pro Ukrajinu slouží jako podklad pro zveřejňování akcí muzeí a galerií (POUZE řádných členů AMG) na webu http://www.cz-museums.cz v sekci Kalendárium akcí a výstav.

Přehledy akcí, jakékoliv změny a aktualizace zasílejte elektronicky průběžně během celého roku, minimálně však týden před termínem konání akce na e-mail: kalendarium@cz-museums.cz.
 
Pokud máte vypracován vlastní program či pozvánky, stačí zaslat vámi zpracované podklady. Vždy je nutné uvést KDY – KDE se akce koná a její stručnou charakteristiku. U online aktivity je třeba přidat PŘESNÝ ODKAZ (LINK), na němž je zveřejněna a TERMÍNY OD KDY – DO KDY bude veřejně přístupná.
 
Více informací na webu AMG pod záložkou Kalendárium akcí a výstav Formuláře akcí a výstav.
 
Kontaktní osobou pro Kalendárium akcí  je Mgr. Vendula Potůčková Jurášová, tel.: +420 224 210 037, mobil: +420 736 438 611, e-mail: kalendarium@cz-museums.cz.
 

Těšíme se na spolupráci ! 

 

Zpět

NOVINKY A AKTUALITY

Přijímáme přihlášky do dalšího ročníku kursů!

Již zítra 17. května 2024 začíná FMN 2024!

Výsledky 5. ročníku soutěže

6. června 2024 od 11.00 hodin

17. května až 15. června 2024

nahoru

Jak se přihlásit do AMG?

Chcete se stát členem Asociace muzeí a galerií České republiky, z. s.? Potřebujete získat podrobnější informace o činnosti AMG, formách a možnostech členství, nebo výši členských příspěvků? Prostudujte si naše webové stránky a neváhejte nás kontaktovat!

Více o přihlášení Kontaktujte nás