Asociace muzeí a galerií ČR - Dění v oboru
27. 3. 2009

Zrcadlo vzpomínek

Nová expozice Oblastní galerie v Liberci

Oblastní galerie v Liberci koncem března změnila stálou expozici. Místo dříve instalované expozice Nizozemského malířství 16.-18. století byla nově instalována expozice rakouského a německého malířství 19. století. Nová expozice je uváděna pod názvem Zrcadlo vzpomínek.

Rádi bychom Vám touto cestou umožnili seznámit se s uměleckými díly, která nebyla dlouhou dobu vystavena. V expozici jsou zastoupeny obrazy Gabriela von Maxe, Eduarda Charlemonta, Maxe Haushofera, Eugena Jettela, Franze von Lenbacha nebo Augusta Pettenkofena.

Novou stálou expozici Zrcadlo vzpomínek si můžete prohlédnout denně od 10.00 do 18 hodin, ve čtvrtek až do 19.00 hodin. Každou první středu v měsíci je vstup zdarma.

Skupinám zájemců nabízíme komentovanou prohlídku nové expozice. Prohlídku je nutné objednat předem na mailové adrese zrcadlovzpominek@ogl.cz.

Více informací o nové expozici si můžete přečíst na: http://www.ogl.cz/stale-nemecko.php .

Zpět

NOVINKY A AKTUALITY

Náměty posílejte nejpozději do 27. listopadu 2023

Termín pro podání žádostí je do 31. března 2023

1.–3. listopad 2022 v Multifunkční kulturní centrum v Hlinsku

4. listopadu 2021 v Muzeu jižního Plzeňska v Blovicích, p. o.

nahoru

Jak zjistit novinky z oblasti muzejnictví?

Chcete se dozvědět, ve kterém muzeu nebo galerii hledají nové zaměstnance, jaké zajímavé publikace v oboru právě vyšly, anebo jaké putovní výstavy nabízejí české muzejní instituce k zapůjčení? Prostudujte si naše webové stránky a neváhejte nás kontaktovat!

Muzejní aktuality Kontaktujte nás