Asociace muzeí a galerií ČR - Dění v oboru
1. 10. 2009

Nabídka stážistek/stážistů pracujících zdarma v galerií a kulturních institucích, NGO, OS,...

V rámci programu neplacených pracovních stáží projektu EU programu Leonardo da Vinci nabízí společnost VUSTE ENVIS do pražských institucí pracovníky ze zahraničí mluvící anglicky na dobu 3 měsíců.
Pracovní náplň vykonává stážista/stážistka bez nároku na finanční odměnu. Všechny náklady spojené se stáží, včetně pojištění, jsou hrazeny ze vzdělávacího fondu Evropské komise.

Zkušenost  partnerů – „zaměstnavatelů“, se kterými spolupracujeme na této bázi dlouhodobě, je vnímaná velice pozitivně na obou stranách.

V případe zájmu Vám rádi zašleme další informace, včetně profesních profilů.

V závěru stáže vystaví zaměstnavatel certifikát, kterým deklaruje absolvování stáže na daném pracovišti (jedná se o předpřipravený certifikát, ve kterém se doplní jen několik informací).

Spolupráci se stážisty zajišťuje VUSTE ENVIS, spol. s r. o., která  je vzdělávací organizací s akreditací MŠMT ČR v oblasti personálního managementu a řízení malých a středních podniků; zároveň spolupracuje jako partner projektů rozvojových a vzdělávacích programů EU.

Kontakt: Lukáš Cetera, VUSTE ENVIS, Velflíkova 10, 160 41 Praha 6, T 242 486 913 a 602 490 335, F 242 486 914, E cetera@vuste-envis.cz, www.vuste-envis.eu

 

Zpět

NOVINKY A AKTUALITY

Náměty posílejte nejpozději do 27. listopadu 2023

Termín pro podání žádostí je do 31. března 2023

1.–3. listopad 2022 v Multifunkční kulturní centrum v Hlinsku

4. listopadu 2021 v Muzeu jižního Plzeňska v Blovicích, p. o.

nahoru

Jak zjistit novinky z oblasti muzejnictví?

Chcete se dozvědět, ve kterém muzeu nebo galerii hledají nové zaměstnance, jaké zajímavé publikace v oboru právě vyšly, anebo jaké putovní výstavy nabízejí české muzejní instituce k zapůjčení? Prostudujte si naše webové stránky a neváhejte nás kontaktovat!

Muzejní aktuality Kontaktujte nás