Asociace muzeí a galerií ČR - Dění v oboru
18. 11. 2015

Bariéry při dosažení podpory z programů EU se zaměřením na kulturní projekty

NPÚ, Institut umění – Divadelní ústav

 

Národní památkový ústav ve spolupráci s Institutem umění – Divadelním ústavem pomáhá zjišťovat bariéry při dosažení podpory z programů EU se zaměřením na kulturní projekty. Zajímá nás Vaše zkušenost nebo třeba i důvody, proč o podporu z EU Vaše instituce nikdy neusilovala. Výsledky výzkumu pomohou lépe potenciální žadatele podporovat a pomáhat jim s překlenutím překážek při podávání žádostí.

Výzkumné šetření je zaměřeno na následující programy: Kreativní Evropa, Horizont 2020, Erasmus+, COSME, Evropa pro občany, Přeshraniční spolupráce, Interreg Central Europe, Interreg DANUBE a Interreg Europe. Všechny tyto programy jsou potenciálním žadatelům z oblasti kulturního prostředí otevřeny a naším cílem je projekty v návaznosti na tyto programy lépe propagovat a pomáhat při dosažení podpory.

Dotazník zahrnuje informace o Vaší instituci / firmě a následně otázky k jednotlivým programům. Tento dotazník je podrobný, ale Vaše instituce bude největší pozornost věnovat především programům, se kterými máte zkušenost. Děkujeme předem, že se délkou nenecháte odradit.

Prosíme o vyplnění dotazníku do 25. listopadu 2015.

Kontaktní osoba:
Daniela Zarodňanská, e-mail: kultura@kreativnievropa.cz, tel. +420 725 784 339.
 

Odkaz na dotazník je ZDE.

 

Zpět

NOVINKY A AKTUALITY

Náměty posílejte nejpozději do 27. listopadu 2023

Termín pro podání žádostí je do 31. března 2023

1.–3. listopad 2022 v Multifunkční kulturní centrum v Hlinsku

4. listopadu 2021 v Muzeu jižního Plzeňska v Blovicích, p. o.

nahoru

Jak zjistit novinky z oblasti muzejnictví?

Chcete se dozvědět, ve kterém muzeu nebo galerii hledají nové zaměstnance, jaké zajímavé publikace v oboru právě vyšly, anebo jaké putovní výstavy nabízejí české muzejní instituce k zapůjčení? Prostudujte si naše webové stránky a neváhejte nás kontaktovat!

Muzejní aktuality Kontaktujte nás