Asociace muzeí a galerií ČR - Dění v oboru
27. 6. 2008

Prezentujte své muzeum či galerii ZDARMA!

Nový volnočasový server

„Nudíte se? Navštivte medvídka mývala!“ V tomto duchu bude dne 1. července 2008 odstartován nový volnočasový server www.medvidek-myval.cz.

 

Jedná se o komplexní internetový projekt, který řeší aktivní využití volného času pro širokou veřejnost v rámci všech regionů ČR. Návštěvníci zde naleznou informace o zajímavých akcích, tipy na výlety, sportovní plochy a zájmové kroužky, a to včetně fotografií. Vkládání všech těchto informací je umožněno ZDARMA a stačí k tomu jednoduchá registrace přímo na stránkách. Tento projekt je vhodným nástrojem pro prezentaci všech muzeí a galerií, kterým pomůže informovat širokou veřejnost o svých aktivitách bez jakýchkoliv finančních nákladů.

Každé muzeum či galerie zde má možnost vložit mimo informací o výstavách a fotografií také své kontaktní údaje včetně e-mailové adresy či odkazu na vlastní internetové stránky.

Běžní uživatelé zde mohou hledat zveřejněné záznamy pomocí fulltextového vyhledávání, díky snadnému regionálnímu a typovému třídění nebo využít sekci Doporučené. Ke každému záznamu je potom možné založit a vést diskuzi a podělit se tak o informace k jednotlivým výstavám s ostatními uživateli.

 

Zpět

NOVINKY A AKTUALITY

Náměty posílejte nejpozději do 27. listopadu 2023

Termín pro podání žádostí je do 31. března 2023

1.–3. listopad 2022 v Multifunkční kulturní centrum v Hlinsku

4. listopadu 2021 v Muzeu jižního Plzeňska v Blovicích, p. o.

nahoru

Jak zjistit novinky z oblasti muzejnictví?

Chcete se dozvědět, ve kterém muzeu nebo galerii hledají nové zaměstnance, jaké zajímavé publikace v oboru právě vyšly, anebo jaké putovní výstavy nabízejí české muzejní instituce k zapůjčení? Prostudujte si naše webové stránky a neváhejte nás kontaktovat!

Muzejní aktuality Kontaktujte nás